5 böcker att ge i julklapp till romance-fantasten
Boktips

5 böcker att ge i julklapp till romance-fantasten

Av: Elsa Sjögren
Publicerad: 29 november 2018

Bokpaket går alltid hem under granen. Vi listar fem böcker att ge bort i julklapp till personen som är svag för romance.

1. Dagarna med dig av Rosie Walsh

Dagarna med dig
Sarah och Eddie tillbringar sju fantastiska dagar med varandra och drabbas av en stark förälskelse. På den åttonde dagen ska Eddie resa bort och lovar att ringa Sarah när han är på väg till flygplatsen, men samtalet kommer aldrig. Eddie tycks ha gått upp i rök. Sarahs vänner ber henne släppa det hela och gå vidare men hon vet att känslorna var på riktigt. När hon desperat försöker förstå vad som har hänt upptäcker hon att deras förflutna är sammanlänkade genom tragiska händelser.

Boken finns här.

2. Förälskad i trubbel av Sarah Title

Färälskad i trubbel
Liam är bibliotekarie och bor i en liten stad på den amerikanska östkusten. Han älskar vänligheten, nyfikenheten och det lilla biblioteket som han jobbar på. En dag återvänder Johanna sitt staden och blir samtalsämnet på allas läppar. Efter ett tillbakadraget skivkontrakt och en farmor med ett brutet ben har hon tvingats tillbaka till sin tråkiga hemstad. Hon springer in i Liam vart hon än vänder sig, kanske kan hans närvaro göra staden lite mindre tråkig trots allt. Läs för mysig och modern romance om kärlek och bibliotekarier.

Boken finns här.

3. Det slutar med oss av Colleen Hoover

Det slutar med oss
Lily har behövt jobba hårt för det liv hon vill ha. Sedan uppväxten i Maine har hon gått ut college, flyttat till Boston och fullföljt drömmen om att öppna sin egen blomsterhandel. När hon träffar den snygga kirurgen Ryle och de två blir kära tycks Lilys liv vara för bra för att vara sant. Ryle är intelligent och känslig men också envis och lite arrogant. När hennes första kärlek Atlas åter dyker upp i hennes liv hotas allt som Lily har byggt upp med Ryle.

Boken finns här.

4. En del av mitt hjärta av Agnès Martin-Lugand

En del av mitt hjärta
Frankrikes feelgood-drottning tecknar en finstämd berättelse om Diane som efter att ha förlorat sin man och dotter försöker bygga upp sitt liv igen. En dag står han där, snälla och omtänksamma Oliver som förstår henne. Diane kan se en framtid med honom. På ett galleri möter hon även Edward, en fotograf hon haft en stormig kärleksrelation med. Känslorna mellan dem finns kvar men deras relation är lika omöjlig nu som då. Diane måste välja mellan passion och trygghet.

Boken finns här.

5. Kär i karriären av Christina Lauren

Kär i karriären
Evie är 33 år och filmagent i Hollywood. På en Halloweenfest är hon utklädd till Hermione och möter Carter, utklädd till Harry Potter. De är festens enda singlar och klickar direkt. Men Carter är även han filmagent, och alla vet att det är riktigt dumt att i änglarnas stad dejta en annan agent. Attraktionen är starkare än förnuftet och de går på en första dejt ändå. Dagen efter får de veta att deras firmor slagits samman och att det bara finns plats för en av dem.

Boken finns här.

En sida till? Fortsätt läs!