5 erotiska böcker du gärna läser digitalt
Böckerna

5 erotiska böcker du gärna läser digitalt

Av: Caroline Geijer
Publicerad: 20 juni 2017

Digital litteratur – det låter inte jättesexigt, själva uttrycket, inte sant? När det i själva verket är precis just det! Därför att: Absolut ingen kan se vad du läser! Du kan gå all in på nördiga böcker, ytliga böcker, politiskt inkorrekta böcker och förstås det självklara: sex och erotik. Digitala böcker är helt enkelt en oas för olika ”guilty pleasures”!

– Våra ”vanliga” böcker brukar läsas till 25–30 procent digitalt, resten som fysisk bok. När det gäller erotik sker 80–90 procent av läsningarna digitalt,  säger Jesper Ims Johansson, projektledare och marknadsförare för digitala böcker på Bonnierförlagen.

Dessutom: Du kan alltid ha dina böcker i fickan, de väger inget, du har ett oändligt bibliotek direkt i telefonen plus att en digital bok blir aldrig slutsåld, så antalet tillgängliga titlar bara ökar och ökar!

 

Varsågod, fem erotiska böcker för dig som vill ha ”guilty pleasure”:

Begär: oanständiga berättelser (novellsamling) av Malva 

Möt det världsvana paret på semester i swingersparadiset i Frankrike, Frida, som åker till Uganda för att skriva och får uppleva den stora passionen med guiden Peace, den unga tjejen som testar sitt livs första trekant – och många fler. Alla söker de den sexuella extasen.

Secret: det hemliga sällskapet  av Marie L Adeleine

Cassie har ett trassligt kärleksliv bakom sig, jobbar på ett kafé och en dag hittar hon en kvarglömd dagbok. Kort därpå introduceras hon för det hemliga sällskapet S.E.C.R.E.T. – där kvinnnor hjälper kvinnor att förverkliga sina innersta erotiska fantasier.

Våt! (novellantologi) Av Malva B, Anna Ringberg, Moa Eriksson Sandberg, Niklas Frykholm, Lina Forss, Eme Johansson med flera.

Undertiteln är tydlig: Tio sexnoveller som får dig att komma. Oväntade, upphetsande och välskrivna noveller om trekanter, oralsex, onani i hissar och framför speglar, fetischer, franska sexklubbar – sex i pooler, på golv, i hissar och i tvättstugor … Varsågoda, explicit feministisk textporr!

Våga flyga av Joy Svensson och Joel Svensson

En klassiker om författarparets väg till sexuell frihet. Ett vanligt svenskt par, storstadsbor av medelklass, känner att de efter ett långt äktenskap vill ha ut mer av sitt äktenskap. Och beslutar gemensamt att bjuda in andra i sitt gemensamma sexliv. En brännhet och kontroversiell bok för den som är nyfiken.

Till Brokeback Mountain  av Tove Nordh

Upphetsande, vacker och skamlös, skriver recensenterna. Den utspelar sig på en kulle i ett svenskt radhuskvarter, men handlar mer om ett tillstånd. Här kan Maja och Milou bli cowboymännen Ennis och Jack. Det här hit de tar den prydlige överklasskillen och förför honom…

av Caroline Geijer

En sida till? Fortsätt läs!