Vinn biljetter till Timbuktus föreställning!

Vinn biljetter till Timbuktus föreställning!

Av: Johanna Stenius
Publicerad: 14 september 2017

Boken En droppe midnatt av Jason Timbuktu Diakité hyllades när den utkom 2016. Nu kommer berättelsen till liv på scen på Cirkus i Stockholm i regi av Farnaz Arbabi.

Vi har kommit över 6 biljetter till genrepet den 20 september kl 20.00 på Cirkus i Stockholm som du har chans att vinna!

Om du vill vinna biljetter behöver du svara på frågan: vilken stad är Timbuktu född och uppvuxen i?

Mejla oss på redaktion@selmastories.se så har du chansen att vinna 2 biljetter (vi har 6 sammanlagt) till föreställningen den 20 september.

Senast den 18 september vill vi ha ditt svar, och då kontaktar vi också tre vinnare! 

Om föreställningen:

Föreställningen En droppe midnatt tar avstamp i pojken Jasons liv i ett 80-talets Lund präglat av rasism och mobbing.
Vi får sedermera följa Jason in i vuxenlivet där hans jakt på identitet, tillhörighet och sammanhang resulterar i en omskakande resa till förfädernas South Carolina och Harlem.
Jasons personliga sökande efter sina rötter mynnar ut i en kollektiv och pulserande berättelse om den afroamerikanska historien.

En droppe midnatt på scen är en dramatiserad version av den hyllade boken med samma namn. I den firade regissören Farnaz Arbabis händer kommer berättelsen till liv på scen i en färgsprakande hybrid av monologer, dialoger, musik med djupa rötter inom jazztradition, hiphop och soul blandat med nyskrivna låtar och tidigare ospelat material.
Allt detta framförs på scen av Jason Timbuktu Diakité, femmannabandet Damn! och sångerskan Beldina i en spännande och visuellt nyskapande inramning.

Mer info hitta du här.

 

Köp boken här

Köp boken här

Fakta

 • Vem:

  Jason Timbuktu Diakité

 • Född:

  1975 i Lund.

 • Bor:

  I Stockholm.

 • Gör:

  Artist och författare.

 • Aktuell:

  Med boken En droppe midnatt och föreställningen med samma namn.

En sida till? Fortsätt läs!