Lust och fägring stor! 13 heta erotiska ljudböcker
Boktips

Lust och fägring stor! 13 heta erotiska ljudböcker

Erotik har en tendens att vara ÄNNU lite hetare och mer kittlande i ljudboksform. Här tipsar vi om tretton erotiska ljudboksfavoriter för passionerade stunder.

Av: SelmaStories
Publicerad: 23 mars 2023

Erotik har en tendens att vara ÄNNU lite hetare och mer kittlande i ljudboksform. Här tipsar vi om tretton erotiska ljudboksfavoriter för passionerade stunder.

Bok 1

Ett otänkbart öde av Simona Ahrnstedt

Inbunden
Köp boken

Simona Ahrnstedt är tillbaka meden en gripande romantisk berättelse som utspelar sig under en dramatisk tid i historien. Året är 1884, och samhället genomgår stora förändringar samtidigt som kampen för kvinnors rättigheter börjar ta form. Alexandra Rosenkvist har blivit förvisad från hemmet efter en skandal som har skakat om societeten. Atle Falk, en man med en dyster bakgrund, får i uppdrag att hämta henne hem. Till en början verkar de inte ha något gemensamt, men under resan genom Sverige lär de känna varandra på djupet – och förbjudna känslor börjar spira.

Läs mer: Simona Ahrnstedt kompromissar aldrig med sitt kvinnofokus

Bok 2

Mötet av Vi Keeland

Ireland Saint James blir bjuden på dejt men tackar nej när hon inser att det är hennes chef chefs chef. Men han råkar vara väldigt snygg, smart och rik. Mannen heter Grant Lexington och utsätter en ny kommitté bara. för att få pratstund och glimt av henne. Känslorna som uppstår är opassande men väldigt svåra att se förbi.

Bok 3

Förbannade kärlek av Colleen Hoover

När Tate Collins flyttar till San Fransisco för att plugga till sjuksköterska är Miles Archer den första hon träffar.  Det är uppenbart att det inte är kärlek vid första ögonkastet mellan Tate och Miles. Kanske kan man inte ens kalla dem vänner. Vad de däremot upptäcker att de har, är en obestridlig och laddad attraktion för varandra. De enas om det perfekta upplägget: hon vill inte ha ett förhållande och han vill inte ha kärlek. Då kvarstår sex.

Bok 4

Med hjärtat som insats av Simona Ahrnstedt

Ännu en bok av Simona Ahrnstedt? Javisst, hon är trots allt Sveriges romancedrottning, inte utan anledning. Dessutom innehåller hennes böcker en hel del heta, erotiska scener. I Med hjärtat som insats möter vi Dessie. Hon är exmilitär och livvakt, och livet är bra. Jobbet, vännerna, Tinderdejterna. Men hon bär på en hemlighet som kan rasera allt. Sam har byggt upp ett ökänt hotellimperium och väljer Dessie som livvakt. Det här sker mot hennes vilja, Sam och Dessie delar nämligen ett mörkt förflutet. Medan en okänd fiende trappar upp insatserna måste Dessie och Sam hejda den livsfarliga attraktion som hotar att explodera. De intalar sig att en gång är ingen gång, men inget är så enkelt.

Bok 5

Alexa av Margaux Dietz

Margaux Dietz nya erotiska roman om den framgångsrika influencern Alexa. Hon är den många vill vara. Alexa är populär, framgångsrik och har drömjobbet. Men hennes förhållande med Jens är långt ifrån perfekt. För att hålla liv i relationen bestämmer de sig för att åka till Mexiko. När paret kommer hem igen blir de stoppade på flygplatsen och Alexas rykte förstörs online. Ensam och ledsen över hennes karriär som börjat dala måste hon bevisa att hon kan resa sig igen.

Bok 6

Älskar att hata dig av Lovisa Wistrand

Två motpoler slutar upp i varandras sällskap.

Bianca är miljöhjälte och Adam är slarvig och slänger skräp omkring sig. Hon är prestigelös och har en universitetsutbildning och han avskyr att plugga. Hon vill ha ett förhållande som fungerar i längden och han är bara ute efter engångsligg. Men de båda vill bli VD på Future, mobiloperatören. Innan företaget kan ge ett besked vill de att Bianca jobbar ett halvår på kundtjänstavdelningen där Adam kommer att bli hennes chef.

Bok 7

Falla fritt av Heléne Holmström

Advokaten Charlotta Kvist arbetar på en av Stockholms mest framgångsrika byråer och vill bli delägare. När hon möter Ignacio Vargas på en bar uppstår passion och de blir attraherade av varandra. Men vad ingen av dem vet är att de är med i en rättstvist där båda vill vinna. De går emot alla regler men de kan inte stå emot varandra. Men hur långt är man beredd att gå?

Bok 8

Feministisk erotik av Saga Becker

Tre vänner smyger igenom stängslet till ett poolområde en varm sommarkväll. Någonting hänger i luften. De har känt varandra nästan hela livet, umgåtts nästan varje dag under sommaren. Ändå känns den här kvällen annorlunda. Kropparna i vattnet är hala och mjuka när de närmar sig varandra. Josefs blick är full av något nytt, något outforskat. Det är nu eller aldrig.

Bok 9

Lustfyllda lekar av B.J. Hermansson

Det här är en samling noveller som med en lekfull ton. I novellerna får läsaren möta olika karaktärer som vågar sig utanför sin comfortzone. B. J. Hermansson är den populära och välkända författaren bakom flera erotiska noveller och hennes språk är både rappt och poetiskt.

Bok 10

Alicias val av Frida och Linnea Malmgren

Nöjesreportern Alicia Johansson får livets chans när Aftonpressen skickar henne till de politiska mötet Folk och försvar. Detta kan bli en ny ingång till en journalistisk karriär. När hon är påväg till mötet möts hon av en bilolycka där Max Horn, playboyen, krockat. När de möts finner dem intresse för varandra direkt. Men snart börjar Alicia granska Hans Tessin, Mas mentor, och då inser hon att framtiden inte ser så ljus ut. Trots alla tydliga tecken på att de inte borde vara med varandra kan hon inte sluta tänka på Max.

Bok 11

Satyricon

Ett mörkt erotiskt drama, en roman om vänskap, svartsjuka och besatthet. Olivia blir presenterad för Rufus med en känsla av att vara kvällens överraskning, som om väninnan Renée erbjöd henne i festlig gåva till sin bror. Snart är hon indragen i syskonens dekadenta krets Satyricon, som umgås i ett ständigt rus i en stor uppsaliensisk våning. Femton år senare har Olivia lagt de utlevande studentåren bakom sig – ända tills en oväntad festinbjudan får henne att återkalla det förflutna och den katastrof som allt en gång utmynnade i …

Bok 12

Känslan av henne Katja Slonawski

På ett tåg sitter två kvinnor mitt emot varandra. En lust och passion växer fram mellan dem och förhoppningen om att få kontakt ökar. Snart kan de inte motstå varandra. Deras blickar säger allt. Katja Slonawskis noveller handlar om människor i vardagssituationer som är oväntade.
Bok 13

Grejen med oss av Julie James

Uppföljaren till Grejen med kärlek. Jordan är dotter till en miljardär och ägare till den bästa vinbutiken i Chicago. Hon blir alltid bjuden på de trendigaste festerna. En kväll kontaktar FBI henne och vill hitta en maffiamedlem på en fest. Det slutar med att Jordan får gå på festen och låtsas ha en dejt med sig som egentligen är en FBI agent. Agenten Nick vill aldrig komma någon nära men när det uppstår problem på vägen under jakten på maffiamedlemmen tvingas de låtsas vara ett par. Snart blir det allt annat en ett enkelt uppdrag.

INTERVJUER, TÄVLINGAR, SPECIALERBJUDANDEN OCH FRAMFÖR ALLT - MASSOR AV BOKTIPS!

Prenumerera på SelmaStories nyhetsbrev

Ja tack, jag vill gärna prenumerera på SelmaStories nyhetsbrev. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Läs mer