Om SelmaStories


Böcker och författare som det pratas om – eller kommer att pratas om. Intervjuer, reportage och tips omsåväl skönlitteratur som faktaböcker. Läs om det först på SelmaStories.
Numer kan du dessutom köpa de flesta av böckerna vi skriver och tipsar om i Selmas Bokshop

Vill du komma i kontakt med SelmaStories?

Har du frågor eller kanske tips om något du skulle vilja att vi skriver om?
Maila oss på redaktion@selmastories.se.

Har du frågor kring en order på böcker du köpt hos SelmaStories kontaktar du oss via mej eller telefon. 
Mejla kundservice på kundservice@selmastories.se (vi besvarar vanligtvis mail inom 3 arbetsdagar)
Eller ring oss på 063 – 197 349 (öppet mån-fre kl 8-16).

Vill du vara säker på att inte missa något?

Följ oss på Facebook, Instagram och anmäl dig till vårt nyhetsbrev.
Och gå gärna med i vår digitala bokcirkel Kollektivet.

Älskar du feelgood och romance? Följ vårt konto Feelgoodfrossa på Instagram.  

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du allt spännande från vår värld – direkt i din mejlbox.
Då får du också ta del av exklusiva erbjudanden och ta emot inbjudningar till olika event. Och du missar inga tävlingar eller nyheter från oss på SelmaStories.

Söker du praktik?

Vi tar emot praktikanter varje termin. Välkommen med en ansökan till redaktion@selmastories.se om du är nyfiken på att testa livet som innehållsproducent och går en utbildning som passar detta. 

Vi på redaktionen

Redaktions- och kanalansvarig:

Johanna Stenius,
johanna.stenius@bonnierforlagen.se

Läser helst: Älskar att läsa relationsromaner, gärna med ett kvinnohistoriskt perspektiv. Tar också gärna upp en diktsamling och uppskattar författare med återhållsamt och stramt sätt att skriva. Som kontrast till det älskar jag verkligen feelgood och är lite av maniskt intresserad av att ha läst alla ”klassiker” i genren.

Redaktör och formgivare:

Linnea Ivares,
linnea.ivares@bonnierforlagen.se

Läser helst: Jag vänder mig ofta till böcker som är fyllda med spirande känslor och romantik. Dessutom är jag svag för hjärtevärmande klassiker och plockar gärna upp verk av författare som Jane Austen och Louisa May Alcott.

Redaktör:

Sara Sparby,
sara.sparby@ohmy.se

Läser helst: I mina bokhögar finns mängder med relationsromaner och diskbänksrealism. Jag är också ett stort fan av feelgood, särskilt om den utspelar sig i Cornwall.

Redaktör:

Elsa Sjögren,
elsa@ohmy.se

Läser helst: Jag vill känna starka känslor när jag läser och plocka gärna upp romaner – de som skildrar det storslagna och episka liksom det lilla och nära. Kan även sluka en och annan psykologisk thriller.


SelmaStories är en del av Bonnierförlagen där följande förlag ingår: Albert Bonniers Förlag (med imprints Gondol och Panache), Bazar Förlag, Bokförlaget Forum (med imprints Bonnier Fakta och Lovereads), Bokförlaget Hedvig, Bokförlaget Max Ström, Bonnier Audio, Bonnier Bookery, Bonnier Carlsen, Bonnier Pocket, Fenix förlag, Månpocket, Reseförlaget, Romanus & Selling samt Wahlström & Widstrand. I Bonnierförlagen ingår också Bonniers Bokklubbar och agenturen Bonnier Rights.