Leif GW Perssons oväntade nyhet – ny bok utkommer redan 29 juni!
Artiklar

Leif GW Perssons oväntade nyhet – ny bok utkommer redan 29 juni!

Av: Johanna Stenius
Publicerad: 22 maj 2018
Gustavs grabb – jubileumsutgåvan

Gustavs grabb – jubileumsutgåvan

Leif G. W. Persson
Inbunden
Köp boken

Väntan är över! Leif GW Perssons nya bok, Professor Wille Vingmuttermästerdetektivär färdigskriven och utkommer redan den 29 juni. Boken är en syskonbok till självbiografin Gustavs grabb och har undertiteln Berättelsen om mitt yrkesliv.

Under vad som förefaller ha varit ett stort hemlighetsmakeri har nu Leif GW Persson avslutat sitt nya manus. Ytterst få har vetat om vad som är på gång – men en av de som har vetat är Daniel Sandström, förläggare för boken:

Det är en fantastisk berättelse om jakten på bildning och kunskap, som sådan djupt personlig och öppenhjärtig, men det handlar också om ett hårt arbetsliv i med- och motgång. Man sträckläser, och på vägen inser man att det är både en berättelse om Leifs resa, och om Sveriges, säger Daniel Sandström.

Här syns Daniel Sandström på bild med Leif GW Persson då de firade att manuset var klart.

I Professor Wille Vingmutter, mästerdetektiv får vi veta hur Gustavs grabb, Professor Wille Vingmutter, blev Professor Leif GW Persson. Det är historien om hur en dröm om ett liv som Mästerdetektiv blev till en karriär i att studera och lösa brott. I den hyllade och bästsäljande boken Gustavs grabb fick vi följa den folkkäre professorns klassresa. I den nya boken följer vi honom i hans yrkesliv.

Leif GW Persson är 73 år, men mer aktuell än någonsin: programledare för GWs mord i TV4, bisittare i morgonsoffan i samma kanal samt manusförfattare till en tv-serie på Kanal 5. Och så boken Professor Wille Vingmutter, mästerdetektiv som finns på landets bokhandelsdiskar.

Professor Wille Vingmutter, mästerd...

Professor Wille Vingmutter, mästerd...

Leif G. W. Persson

Fakta

Missa inget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ja tack, jag vill gärna prenumerera på SelmaStories nyhetsbrev. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

En sida till? Fortsätt läs!