Allt du behöver veta om bokserien

Vid livets vägskäl

Till böckerna!

Caroline Säfstrand skriver varm feelgood som berör på djupet. I hennes fristående serie Vid livets vägskäl får vi ta del av familjehemligheter, trasiga relationer och vänskap som helar.

Vid livets vägskäl

Författare

Caroline Säfstrand: ”Jag vill boosta läsaren och visa att livet går att förändra”

Bland skratt och tårar – här är sommarens feelgoodböcker

Bland skratt och tårar – här är sommarens feelgoodböcker

Det kan vara roligt, romantiskt eller riktigt sorgligt – men alltid med en stor dos värme. Vi har listat några av sommarens nyheter i feelgoodgenren!

Bok 1

Klubben för lyckliga slut av Caroline Säfstrand

I Klubben för lyckliga slut får vi bekanta oss med Cecilia som har förlorat sin man i alldeles för tidig ålder, Lisbeth som insett att hennes liv har stagnerat och Ivy som är en person som oroar sig för allt. Dessa tre väldigt olika kvinnor befinner sig alla vid ett vägskäl i livet när de får en reklamlapp på sina bilar med inbjudan till skrivkursen ”Klubben för lyckliga slut”. Utan att de vet om det tar deras liv nu en helt ny riktning. En dag i veckan träffas de i klubben, djupa hemligheter från det förflutna nystas upp och steg för steg lär de sig att älska, leva och skratta igen. Men kommer de att kunna forma sitt eget lyckliga slut?

Bok 2

Vingården för vilda drömmar av Caroline Säfstrand

Erica lämnar sin man, lägenheten på Södermalm och jobbet som revisor. Hon vet inte vart hon är på väg, hon vet bara att hon måste bort. I Arild, femtiosex mil söderut, hamrar Marcus ner en skylt i marken: ”Rum uthyres!” Ännu ett grepp för att försöka få ekonomi i gården och vinodlingen hans farfar lämnat till sin sonson att sköta. Samtidigt sitter Lilian ensam i lägenheten i Helsingborg och iakttar livet som pågår utanför hennes fönster. Vad hon inte anar är att en ung kvinna i Stockholm just lämnat sitt hem och att det sätter saker i rullning som kommer att förändra livet för Lilian – och för flera andra personer.

Bok 3

Sanningen om ostrondykerskan av Caroline Säfstrand

I Sanningen om ostrondykerskan möter vi författaren Inez Edmark. När hennes granne plötsligt går bort bestämmer hon sig för två saker – att döstäda sitt hus och att skriva sin sista bok. En personlig bekännelse: sanningen om ostrondykerskan. Så ramlar Inez och får problem med höften. Hon tvingas anlita städerskan Meja som under tre veckor ska hjälpa henne att rensa klart i huset. Enda regeln är att Meja inte på några villkor får öppna den blå mappen som innehåller hennes bokmanus. Mötet mellan Inez och Meja får oanade konsekvenser. Kommer de två kvinnorna, trots sina olikheter, att kunna hjälpa varandra?

Gillade du Vid livets vägskäl?

Upptäck fler spännande bokserier!

Ellens val

Upptäck fler spännande bokserier!

Flanagans

Upptäck fler spännande bokserier!

Säbyholms gröna fingrar

Feelgood med sorgkant – läsning full av hjärta och smärta

Feelgood med sorgkant – läsning full av hjärta och smärta

Besök Lilys blomsterhandel, följ med när en mamma förverkligar sin sons drömmar och lär känna Thea som ärver ett hus fullt av hemligheter. SelmaStories listar feelgoodböcker som får dig att skratta såväl som gråta.

INTERVJUER, TÄVLINGAR OCH ERBJUDANDEN FRÅN ADLIBRIS OCH BOOKBEAT, MEN FRAMFÖR ALLT – MASSOR AV BOKTIPS!

Prenumerera på Selmas boktips

Ja tack, jag vill gärna prenumerera på SelmaStories nyhetsbrev. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.