Allt du vill veta om bokserien

Ulvöserien

Till böckerna!

Rafflande intriger, oförutsedda vändningar och vackra miljöer. I Lina Areklews kritikerrosade spänningsserie följer vi utredaren Sofia Hjortén och Estoniaöverlevaren Fredrik Fröding som löser brott i idyllisk skärgårdsmiljö. Läs allt om böckerna här!

 

Hela spänningsserien

Ulvöserien

Svep för alla böcker i serien!

Ulvöserien

Boktips

20 nya nervkittlande deckare att sluka våren 2023

6 riktigt bra böcker från Ångermanland

6 riktigt bra böcker från Ångermanland

Det finns många fängslande berättelser som utspelar sig i det norrländska skogslandskapet. Här listar vi sex riktigt bra böcker från Ångermanland.

Bok 1

Ur askan av Lina Areklew

Den avhoppad polisaspiranten Fredrik och utredaren vid Örnsköldsvikspolisen Sofia träffas igen av en slump. För femton år sedan träffades de på en sommarkurs i kriminologi. Nu möts de igen i semesterparadiset Ulvön i Höga kusten. Hon som utredare av ett brutalt mord. Han som misstänkt. När det första mordet följs av flera sprider sig skräcken och Sofia och hennes kollegor står inför sitt svåraste fall hittills.

Ur askan tar avstamp i den tragiska förlisningen av Estonia och är första delen i Ulvöserien.

Bok 2

I mörkret av Lina Areklew

En iskall vinternatt försvinner en fyraårig flicka från familjens fritidshus utanför Örnsköldsvik. Föräldrarna är utom sig av oro och hela trakten engageras i sökandet. Har hon lämnat huset frivilligt? Eller har någon fört bort henne? Snart visar det sig att ytterligare en familjemedlem är försvunnen och utredningen blir en kamp mot klockan för Sofia Hjortén och hennes kollegor.

I mörkret är en nervkittlande och känsloladdad spänningsroman där vi åter får möta utredaren Sofia Hjortén och den avhoppade polisaspiranten Fredrik Fröding.

Bok 3

Av skam av Lina Areklew

Inbunden
Köp boken

Av skam är den efterlängtade tredje delen i den kritikerrosade Ulvöserien. Sofia Hjortén tvingas avbryta sin föräldraledighet och återgå i tjänst efter två geocachare hittar kroppsdelar i en nedlagd malmgruva. Nästan omgående inkommer ett tips om att kvarlevorna kan tillhöra en kvinna som försvann 1959. En utredning drar igång och snart inträffar ett nytt mord. Samtidigt som Sofia kämpar med att balansera sin roll som mamma med karriären, är hennes förhållande med Fredrik mer komplicerad än någonsin.

Mord i idyllen – 7 spännande boktips

Mord i idyllen – 7 spännande boktips

Gnistrande vita vinterlandskap, släta bohuslänska klippor och välskötta trädgårdar. Det är något kittlande med berättelser om brott och hemligheter mitt i den vackra idyllen. SelmaStories listar sju boktips som höjer pulsen!

Gillade du Ulvöserien?

Upptäck fler bokserier!

Ölandsbrotten

Upptäck fler bokserier!

Fjällbackaserien

Upptäck fler bokserier!

Åremorden

Upptäck fler bokserier!

Privat: Doggerland

Upptäck fler bokserier!

Gotlandsserien

Upptäck fler bokserier!

Flickorna och mörkret

INTERVJUER, TÄVLINGAR, SPECIALERBJUDANDEN OCH FRAMFÖR ALLT - MASSOR AV BOKTIPS!

Prenumerera på SelmaStories nyhetsbrev

Ja tack, jag vill gärna prenumerera på SelmaStories nyhetsbrev. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.